Adherir-se ACCSuport ILP Renda Minima Garantida PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
divendres, 6 d'octubre de 2006 17:47

 

ILP Renda Minima GarantidaProp de 900.000 persones es troben sense feina a Catalunya i mes de 2,2 milions estan per sota el llindar de pobresa. El novembre d¡¦enguany el 70% de persones registrades sense ocupacio hauran esgotat les prestacions d'atur contributives i subsidis. Mentre, una minoria de grans empresaris, multinacionals i banquers s'enriqueixen encara mes augmentant la desigualtat.

Aquesta elit de rics i especuladors es beneficia de les politiques d'ajust i austeritat que apliquen els governs, de les contrareformes laborals que permeten acomiadar mes facilment i baixar els salaris, de les retallades de drets socials i de la privatitzacio de recursos publics a preu de saldo.

Al seu torn, els governs greixen l'exercici del poder tolerant la corrupcio i el frau fiscal dels rics. Aquestes practiques indignants son sobradament conegudes. Per garantir-se la impunitat els governs no dubten en aplicar indults i amnisties fiscals ...

Les persones sense feina som victimes d'aquesta alianca formada pels rics, els grans defraudadors i els governs corruptes que apliquen servilment les politiques d'austeritat dictades per la Troica (Comissio Europea, Banc Central Europeu i FMI).

Es hora de dir prou i mobilitzar-nos en defensa de la nostra dignitat, pel dret al treball, per la reduccio de la jornada laboral sense disminucio del salari, per recuperar els nostres drets socials i ciutadans, pel futur dels nostres fills i filles !

El 28 de febrer sortirem en Marxa des de la Pc. de la Vila de St. Vicenc dels Horts a les 9h., farem parades al Consell Comarcal de St. Feliu a les 11h., Pc. de Catalunya de Cornella de 13 a 14h., l¡¦Hospitalet, Can Batllo a les 16h., Pc. de Sants a les 16:30h., Pla de Palau a les 18:30h, i finalitzarem al Parlament de Catalunya on farem entrega de la nostra carta de reivindicacions.

Fem una crida a les persones sense feina, col¡Plectius en lluita, a la ciutadania solidaria a participar en aquesta Marxa i alcar la nostra veu en defensa del dret a un treball estable, per una Renda Garantida Ciutadana que asseguri els minims d'una vida digna, per la justicia i la igualtat.

Una altra societat es possible amb unitat, mobilitzacio i solidaritat!

Entitats que convoquen i donen suport a la Marxa:

Assembleas y col.lectius de treballadors/es en atur de Badalona, Barcelona, Cerdanyola-Ripollet, La Marina Zona-Franca, Sant Joan Despi, Sant Vicenc dels Horts, Vilanova i la Geltru. Coordinadora de traballadors/es en atur de Catalunya.

Assembleas de Cornella, 15M La Marina ZF, Indignats Sant Vicenc dels Horts, Social Guinardo-Can Baro, Coordinadora laboral i de suport mutu 15M, Cornella sense fronteres, Espai Obert, FAPAC, FAPA SVH, Front Civic de Catalunya, @iaioflautas, Pastoral Obrera BCN, PDUP, Delta Viu, Plataforma Social SVH; CC.OO., CO.BAS, IAC, UGT; As. Socialisme 21, BEG, Endavant Baix Llob., Corrent Roig, Revolta Global, POR, PSUC-Viu, Xarxa Roiga, XSUC; CJC, JC, JSC; CUP, ERC, EUiA, ICV, PSC.

mapa marxa

 

TOTHOM A LA MARXA CONTRA L'ATUR, LA PRECARIETAT

I PER UNA RENDA GARANTIDA CIUTADANA

28 DE FEBRER. BAIX LLOBREGAT- BARCELONA-PARLAMENT

En finalitzar la Marxa el proper 28 de febrero, cap a les 19:00 hores, davant del Parlament de Catalunya, es fara lliurament a la presidenta i representants dels grups parlamentaris d'una Carta reivindicativa, de la qual hem seleccionat els seguents punts:

„Ï Per un lloc de treball digne i estable per a totes les persones sense feina.

„Ï Reduccio drastica de la jornada de treball sense disminucio del salari per garantir la plena ocupacio.

„Ï Per una Renda Garantida Ciutadana per les persones sense ingressos o baixos ingressos en aplicacio de l'art 24.3 del Estatut d'autonomia.

„Ï Prohibicio de desnonament del seu habitatge habitual a les persones i families desocupades. Per un parc public d'habitatge de lloguer accessible.

„Ï Serveis basics d'aigua, electricitat i gas gratuits per totes aquelles unitats familiars on els seus membres estiguin sense feina.

„Ï Reforcament de la gestio publica de l'ocupacio. No a la privatitzacio dels serveis d'ocupacio ni a la retallada en politiques actives d'ocupacio.

„Ï Prohibicio dels acomiadaments laborals. Derogacio de la legislacio que soste la precarietat laboral.

„Ï Derogacio de les reformes laborals que destrueixen ocupacio i faciliten els acomiadaments.

http://www.rendagarantidaciutadana.net

 

 

Darrera actualització de dimecres, 27 de febrer de 2013 17:13
 
News Constituents
Poder Constituent Catalunya